200-355問題集、200-355受験資料、200-355勉強資料、200-355受験体験記、200-355試験の出題範囲

CCNA Wireless 認定では、ワイヤレス LAN (シスコ機器を使用したネットワークに特定) の設定、導入、およびサポートを行うためのスキルを認定します。
200-355は短期間学習でpassできる試験です。
受験者はCisco CCNA Wireless認定200-355試験を受ける前にPassexam問題集を使って、きっとパスことができます。
PassexamのCisco CCNA Wireless認定200-355問題集はあなたが試験に合格するのを助けるための最良の選択です。
弊社のCisco CCNA Wireless認定200-355受験資料は候補者のニーズを満たすために自分自身の専門の心と経験を使用しています。
最新のCisco CCNA Wireless認定200-355勉強資料を渡すために成功を支援することを約束することができます。

200-355受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamの模擬試験で90点以上を取れるようにする

2.CCNA Wireless資格を取るだけならPassexamで十分です

3.

【試験コード】
200-355

【取得点】
908点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1ヶ月

【出題形式 】
選択問題(択一問題)、選択問題(複数回答)、ドラッグドロップ、穴埋め問題、ルータのシミュレーション、試験アップレット、シムレット

【試験時間 】
90 分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexamのみ

【学習方法】
Passexamのみ学習しました

【試験の感想】
200-355問題集を購入しました。試験を受け、予想問題がズバリ的中しました。
本当にありがとうございました。

Cisco Certified Network Associate Wireless (CCNA? Wireless) 認定は、ワイヤレス LAN 技術者 (ネットワーキング アソシエイト / 管理者、ワイヤレス サポート スペシャリスト、WLAN プロジェクト マネージャなど) の役割はきわめて重要性が高いとの考えに基づいています。

Cisco CCNA Wireless認定200-355試験合格はCCENT 認定、または CCNA Routing and Switching 認定、またはいずれかの CCIE 認定と前提条件です。

「Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals」(WIFUND)試験 (200-355)は、制限時間 90 分、出題数 60 – 70 問、試験言語 日本語、英語の Cisco CCNA Wireless認定資格に関連する試験です。

Cisco CCNA Wireless認定200-355試験には、無線周波数 (RF) と 802.11 テクノロジーの概要、および中堅?中小企業やエンタープライズのワイヤレス ネットワークをサポートするために必要なインストール、設定、モニタ、基本的なトラブルシューティングの各タスクに関する知識が必要です。

弊社のCisco CCNA Wireless認定200-355勉強資料は良いを持っており、迅速な試験内容を含まれることができます。
弊社のCisco CCNA Wireless認定200-355試験材料は完全にリソースと試験の質問が装備され、試験内容が含まれています。

200-355試験の出題範囲となる内容は次のとおりです

1.0 RF の基礎  13%
2.0 802.11 テクノロジーの基礎  13%
3.0 ワイヤレス ネットワークの導入  16%
4.0 ワイヤレス ネットワークの操作  20%
5.0 クライアント接続の設定  16%
6.0 クライアント接続のトラブルシューティングの実行  13%
7.0 サイト調査プロセス  9%

弊社のCisco CCNA Wireless認定200-355問題集を勉強していれば大丈夫だと思います。
弊社のCisco CCNA Wireless認定200-355テキストの内容からの出題であり、練習問題と同じ問題もあったので簡単でした。
弊社のCisco CCNA Wireless認定200-355参考書を勉強したら、核心の内容を習得できます。
最も詳細かつ正確な200-355問題と解答を得ることができます。

1.In the current RF environment, the noise floor is -95 dBm. A tablet needs an SNR of 25 dB to transmit at the required speed.
What must the RSSI cell edge be to meet the required SNR?
A. -120 dBm
B. -90 dBm
C. -70 dBm
D. -60 dBm
E. -50 dBm
Answer: C

2.An access point is currently transmitting at 4 mW. The customer needs to increase its signal strength by 6 dB to create a larger wireless cell.
What should the new transmit power be?
A. 8 mW
B. 10 mW
C. 12 mW
D. 16 mW
E. 24 mW
Answer: D

3.A wireless engineer is designing the wireless networking for a company with offices in two different locations.
Which two regulatory bodies should they check to find the maximum EIRP allowed? (Choose two.)
A. IEEE
B. FCC
C. ITU-R
D. ETSI
E. Wi-Fi Alliance
Answer: B, D

4.After installing a Cisco 5508 Wireless Controller using the default settings, how often will the RRM update occur?
A. 30 seconds
B. 60 seconds
C. 300 seconds
D. 600 seconds
E. 3600 seconds
F. 7200 seconds
Answer: D

5.A customer has requested a single point of policy enforcement for LAN and WLAN.
Which deployment model should be used?
A. converged
B. autonomous
C. FlexConnect
D. centralized
Answer: A

6.A customer has asked for the proper port configuration to allow for LAG on a Cisco 2504 Wireless Controller to a Cisco IOS switch.
Which EtherChannel mode should be used on the switch to allow for the WLC to connect?
A. on
B. auto
C. desirable
D. passive
E. active
Answer: A

7.A customer has asked for its wireless equipment to be managed as securely as possible.
Which three management protocols will provide encrypted access to the equipment? (Choose three.)
A. Secure Shell
B. HTTPS
C. SNMPv3
D. Telnet
E. SNMPv2c
F. HTTP
Answer: A, B, C

8.When deploying a Cisco Cloud Wireless Infrastructure, what two destination ports must be open? (Choose two.)
A. TCP/5246
B. UDP/5246
C. TCP/5247
D. UDP/5247
E. TCP/7351
F. UDP/7351
G. TCP/7734
H. UDP/7734
Answer: F, G

9.A help desk engineer is attempting to perform a remote packet capture on the wireless network.
Which access point mode is necessary to perform this function?
A. sniffer
B. SE-Connect
C. monitor
D. rogue detector
E. FlexConnect
Answer: A

10.An engineer has been asked to upgrade the FUS on the Wireless LAN controller.
How can they monitor the status of the upgrade?
A. WLC GUI
B. WLC CLI
C. WLC Console
D. WLC Management in Prime Infrastructure
Answer: C

11.During a wireless site survey, the signal strength drops significantly when outside of the room containing the access point. The building is made of wood and drywall.
This is an example of which wireless anomaly?
A. absorption
B. refraction
C. fading
D. multipath
E. reflection
Answer: A

12.A wireless engineer has been asked to plan a deployment covering the aisles of a warehouse with optimal coverage while bleeding RF across aisles.
Which antenna type provides the necessary coverage?
A. patch
B. omnidirectional
C. Yagi
D. parabolic dish
Answer: A