200-125問題集、200-125勉強材料、200-125参考書、200-125受験体験記、200-125試験の出題範囲

CCNA Routing and Switching 認定では基盤となるテクノロジーの知識を習得するだけでなく、次世代テクノロジーに必要なスキルセットに備えます。
独学で挑戦する場合、200-125試験までの期間と自分の使える時間で合格できる勉強をしなければなりません。
必須研修のテキストだけ完璧に学習しても200-125試験合格はかなり難しいと思い、Passexamの200-125勉強使用と一緒に学習したら、きっと200-125試験に合格することができます。
PassexamのCCNA Routing and Switching資格200-125問題集をしっかりと勉強すれば、独学でも試験に合格することはできます。
最新のCCNA Routing and Switching資格200-125勉強材料での学習においても正確な暗記を心がける必要があると思います。
弊社のCCNA Routing and Switching資格200-125参考書は出題範囲が決まっているので、効率よく覚えれば短期間でも勉強できるのです。

CCNA Routing and Switching資格200-125受験体験記をご参照ください。

1.試験内容で同じような問題が何題も出てきました。

2.黒本を一通りみて、Passexamで問題をすべて理解できるまで解きました。

3.
【試験コード】
200-125

【合格点】
810

【取得点】
910

【受験回数】
1回目

【学習期間】
1週間

【問題数】
51問

【出題形式 】
選択問題(択一問題)、選択問題(複数回答)、ドラッグドロップ、穴埋め問題、ルータのシミュレーション、試験アップレット、シムレット

【試験時間】
90分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
黒本
Passexam社問題集

【学習方法】
下記2点で勉強しました。
黒本(教科書?問題集)
Passexamで学習。

【試験の感想】
Passexam問題集の内容を理解していたら比較的簡単だと思います。。
試験対策という意味では、黒本は有用だと思います。

200-125試験概要:

試験番号:200-125 CCNA
試験名称:Cisco Certified Network Associate 試験
関連資格:CCNA Routing and Switching
試験時間:90 分
問題数:50 – 60 問
試験言語:日本語、英語
試験登録:Pearson VUE

CCNA Routing and Switching資格200-125試験では、ネットワークの基礎、LAN スイッチング テクノロジー、IPv4 および IPv6 ルーティング テクノロジー、WAN テクノロジー、インフラストラクチャ サービス、インフラストラクチャ セキュリティ、インフラストラクチャの管理に関する受験者の知識とスキルが問われます。

200-125試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

1.0 ネットワークの基礎 15%
2.0 LAN スイッチング テクノロジー  21%
3.0 ルーティング テクノロジー  23%
4.0 WAN テクノロジー  10%
5.0 インフラストラクチャ サービス  10%
6.0 インフラストラクチャ セキュリティ  11%
7.0 インフラストラクチャの管理  10%

弊社のCCNA Routing and Switching資格200-125勉強資料を押さえて勉強すれば、短期間でも勉強することは可能です。
弊社のCCNA Routing and Switching資格200-125参考書は的中率が高いです。
最優秀なCCNA Routing and Switching資格200-125学習材料を提供して、受験者を試験に合格させることを保証します。
もし、CCNA Routing and Switching資格200-125試験に合格しない場合は、全額返金します。
200-125問題と解答をご参照ください

1.Which technology supports the stateless assignment of IPv6 addresses (Choose two) ?
A. DNS
B. DHCPv6
C. DHCP
D. autoconfiguration
Answer: BD

2.After you configure the Loopback0 interface, which command can you enter to verify the status of the interface and determine whether fast switching is enabled?
A. Router#show ip interface loopback 0
B. Router#show run
C. Router#show interface loopback 0
D. Router#show ip interface brief
Answer: A

3.What are two requirements for an HSRP group? (Choose two.)
A. exactly one active router
B. one or more standby routers
C. one or more backup virtual routers
D. exactly one standby active router
E. exactly one backup virtual router
Answer: AD

4.Which command sequence can you enter to create VLAN 20 and assign it to an interface on a switch?
A. Switch(config)#vlan 20
Switch(config)#Interface gig x/y
Switch(config-if)#switchport access vlan 20
B. Switch(config)#Interface gig x/y
Switch(config-if)#vlan 20
Switch(config-vlan)#switchport access vlan 20
C. Switch(config)#vlan 20
Switch(config)#Interface vlan 20
Switch(config-if)#switchport trunk native vlan 20
D. Switch(config)#vlan 20
Switch(config)#Interface vlan 20
Switch(config-if)#switchport access vlan 20
E. Switch(config)#vlan 20
Switch(config)#Interface vlan 20
Switch(config-if)#switchport trunk allowed vlan 20
Answer: A

5.Which three commands can you use to set a router boot image? (Choose three.)
A. Router(config)# boot system flash c4500-p-mz.121-20.bin
B. Router(config)# boot system tftp c7300-js-mz.122-33.SB8a.bin
C. Router(config)#boot system rom c7301-advipservicesk9-mz.124-24.T4.bin
D. Router> boot flash: c180x-adventerprisek9-mz-124-6T.bin
E. Router(config)#boot flash:c180x-adventerprisek9-mz-124-6T.bin
F. Router(config)#boot bootldr bootflash:c4500-jk9s-mz.122-23f.bin
Answer: ABC

6.Which two statements about IPv6 and routing protocols are true? (Choose two.)
A. EIGRPv3 was developed to support IPv6 routing.
B. OSPFv3 was developed to support IPv6 routing.
C. Loopback addresses are used to form routing adjacencies.
D. EIGRP, OSPF, and BGP are the only routing protocols that support IPv6.
E. Link-local addresses are used to form routing adjacencies.
Answer: BE

7.If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over?
A. a switch with priority 20480
B. a switch with priority 8192
C. a switch with priority 4096
D. a switch with priority 12288
Answer: A

8.Which two statements about late collisions are true? (Choose two.)
A. They may indicate a duplex mismatch.
B. By definition, they occur after the 512th bit of the frame has been transmitted.
C. They indicate received frames that did not pass the FCS match.
D. They are frames that exceed 1518 bytes.
E. They occur when CRC errors and interference occur on the cable.
Answer: AB

9.Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface?
A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1
B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1
C. router(config-router)#default-information originate
D. router(config-router)#default-information originate always
Answer: A

10.Which two spanning-tree port states does RSTP combine to allow faster convergence? (Choose two.)
A. blocking
B. listening
C. learning
D. forwarding
E. discarding
Answer: AB

11.If a router has four interfaces and each interface is connected to four switches, how many broadcast domains are present on the router?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: C

12.Which command enables IPv6 forwarding on a cisco router?
A. ipv6 host
B. ipv6 unicast-routing
C. ipv6 local
D. ipv6 neighbor
Answer: B

13.Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer?
A. switch(config-if)#switchport mode trunk
switch(config-if)#switchport port-security maximum 1
B. switch(config-if)#switchport mode trunk
switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1
C. switch(config-if)#switchport mode access
switch(config-if)#switchport port-security maximum 1
D. switch(config-if)#switchport mode access
switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1
Answer: C

14.A router has learned three possible routes that could be used to reach a destination network. One route is from EIGRP and has a composite metric of 20514560. Another route is from OSPF with a metric of 782. The last is from RIPv2 and has a metric of 4.
Which route or routes will the router install in the routing table?
A. the OSPF route
B. the EIGRP route
C. the RIPv2 route
D. all three routes
E. the OSPF and RIPv2 routes
Answer: B

15.A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-cisco router.
How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection?
A. Main(config)#interface serial 0/0
Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252
Main(config-if)#no shut
B. Main(config)#interface serial 0/0
Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252
Main(config-if)#encapsulation ietf
Main(config-if)#no shut
C. Main(config)#interface serial 0/0
Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252
Main(config-if)#encapsulation frame-relay
Main(config-if)#authenication chap
Main(config-if)#no shut
D. Main(config)#interface serial 0/0
Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252
Main(config-if)#encapsulation ppp
Main(config-if)#no shut
Answer: D