400-101問題集、400-101参考書、400-101試験資料、400-101受験体験記、400-101筆記試験の出題内容

ネットワークエンジニアになりたい学生の方で、就職活動のためにネットワーク系資格の取得を考えている人、 サーバエンジニアを目指しているが、汎用的なネットワーク技術力を身に付けたいと考えている人については ネットワークスペシャリストを取得することをお勧めします。
CCIEは非常に難易度が高い資格です。
短期間で効率的にCCIE Routing and Switchingに合格できる独学勉強法を紹介します。
400-101を独学で勉強する場合、PassexamのCCIE Routing and Switching認定400-101問題集を使うのが最もお勧めです。
弊社のCCIE Routing and Switching認定400-101参考書の模試を解いて間違えた箇所を確認するのが最も効果的な勉強法になります。
弊社のCCIE Routing and Switching認定400-101試験資料を使用すると、短期間でも習得することができます。

400-101受験体験記には、下記のとおりです。

1.Passexamで見たような問題が多数ありました。

2.黒本を一通り勉強し、後はPassexamで演習問題を反復です。
模擬試験で正答率90%ぐらいで平均値が出てきたので 受験を決意し、合格しました。

3.
【試験コード】
400-101

【受験日】
2016/12/30

【合格点】
860点

【取得点】
926点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
一週間

【問題数】
85

【出題形式 】
単一選択,複数選択

【試験時間 】
75分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
講師によるトレーニング:Horizon (with View): Install, Configure, Manage [V6]
Passexam問題集

【学習方法】
Horizon (with View): Install, Configure, Manage [V6]を春先に受講したのですが、掲載内容以上のものは出題されなかったと思います。
Horizon (with View): Install, Configure, Manage [V6]の受講後、Passexam問題集を繰り返し実施。

【試験の感想】
PE社の問題集は的中率が高かったです。
購入した資料を使用して、先日400-101を受験して合格しました。
最初はちょっと心配しますけど、カスタマーサービスに助言をもらえて、心強くになりました。誠にありがとうございました。

CCIE 認定のための正式な認定条件はありません。そのための必須の認定やトレーニングはありません。受験者は筆記試験に合格した後、対応するハンズオンラボ試験に合格する必要があります。試験のブループリントに掲載されているトピックについて深い理解を有していることが望ましく、3?5年の実務経験を経てから受験することを強く推奨します。

ステップ 1:CCIE Routing and Switching 400-101筆記試験

ネットワーキングの概念および機器の所定のコマンドに関し、2時間の400-101認定筆記試験に合格すると、ラボ試験の受験資格が与えられます。

ステップ 2:CCIE Routing and Switching 400-101ラボ試験

400-101ラボ試験では8時間の実技試験を行い、機器の設定とネットワークに関するトラブルシューティング能力をテストします。
CCIE Routing and Switching認定を受けるためには、400-101筆記試験の合格から3年以内にラボ試験に合格する必要があります。1回目のラボ試験は18か月以内に受験する必要があります。

最新テクノロジーセクションは筆記試験のみに含まれます。コアテクノロジーの専門知識に、クラウド、IoT、ネットワークプログラマビリティといった企業が急速に採用を進めている最新テクノロジーの知識を加えることができます。

CCIE Routing and Switching認定400-101筆記試験の出題内容を調整し、3 つのサブドメインと計 5 つのタスクで構成され、概念の理解に焦点があてられます。最新テクノロジーセクションの比重は10%で、残りのコアテクノロジーセクションが90%を占めます。

400-101試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

1.0 ネットワークの原則  10%
2.0 レイヤ 2 テクノロジー  13%
3.0 レイヤ 3 テクノロジー  37%
4.0 VPN テクノロジー  13%
5.0 インフラストラクチャのセキュリティ  5%
6.0 インフラストラクチャ サービス  12%
7.0 最新テクノロジー  10%

弊社のCCIE Routing and Switching認定400-101テキストは、良く出題される問題を分析して合格に必要な実力をつけることができます。
返金保証制度:もし、弊社の400-101受験対策を使用してから、不合格の場合、弊社で購入したお金を返金します。
400-101問題と解答をご参照ください

1.Which two statements about static routing are true?(choose two.)
A. It provides better security than dynamic routing
B. It is highly scalable as networks grow.
C. It reduces configuration errors.
D. It requires less bandwidth and fewer CPU cycles than dynamic routing protocols.
E. It can be implemented more quickly than dynamic routing.
Answer: A ,D

2.Which two statements about logging are true? (Choose two)
A. Interface status changes are logged at the Informational level.
B. Reload requests are logged at the Notification level.
C. Interface status changes are logged at the Notification level.
D. Log messages are sent to the console port by default.
E. Log messages are displayed in a Telnet session by default.
F. System restart messages are logged at the Critical level.
Answer: C, D

3.Which option is the origin code when a route is redistributed into BGP?
A. IGP
B. incomplete
C. unknown
D. external
E. EGP
Answer: B

4.Which three statements about AToM are true? (Choose three)
A. It requires Layer 3 routing between the PE and CE router.
B. The PE routers must share the same VC identifier.
C. IP CEF should be disabled on the PE routers.
D. The attachment circuit is configured with the xconnect command.
E. It requires MPLS between the PE routers.
F. It supports interworking for Frame Relay, PPP and Ethernet but not ATM
Answer: B, D , E

5.Which statements are true about trunking?
A. When removing VLAN 1 from a trunk, management traffic such as CDP is no longer passed in that VLAN.
B. Cisco switches that run PVST+ do not transmit BPDUs on nonnative VLANs when using a dot 1 q trunk.
C. DTP is a point-to-point protocol.
D. DTP only supports autonegotiation on 802.1q and does not support autonegotiation for ISL.
Answer: C

6.Which statement is true about conditional advertisements?
A. Conditional advertisements create routes when a predefined condition is met.
B. Conditional advertisements create routes and withhold them until a predefined condition is met.
C. Conditional advertisements do not create routes, they only withhold them until a predefined condition is met.
D. Conditional advertisements create routes when a predefined condition is not met.
E. Conditional advertisements create routes when a predefined condition is met.
Answer: C

7.Which traffic plane supports the TFTP and FTP protocols?
A. control plane
B. management plane
C. data plane
D. service plane
Answer: B

8.Which three factors does Cisco PfR use to calculate the best exit path? (Choose three)
A. reachability
B. delay
C. administrative distance
D. packet size
E. loss
F. quality of service
Answer: A, B , E

9.Which option describes how a router responds if LSA throttling is configured and it receives the identical LSA before the interval is set?
A. The LSA is added to the OSPF database and a notification is sent to the sending router to slow down its LSA packet updates.
B. The LSA is added to the OSPF database.
C. The LSA is ignored.
D. The LSA is ignored and a notification is sent to the sending router to slow its LSA packet updates.
Answer: C

10.Which two statements about route redistribution default metrics are true? (Choose two)
A. When EIGRP is redistributed into OSPF as E2, it has a default metric of 20.
B. When an IGP is redistributed into RIP, it has a default metric of 1.
C. When an IGP is redistributed into OSPF, it has a default metric of 110.
D. When an IGP is redistributed into IS-IS, it has a default metric of 115.
E. When an BGP is redistributed into OSPF, it has a default metric of 1.
Answer: A, E

http://www.passexam.jp/CCIE-Routing-and-Switching.html
http://pdf.passexam.jp/400-101.pdf