300-208問題集、300-208参考書、300-208試験資料、300-208受験対策、CCNP Security資格

CCNP Securityは、勉強すれば誰でも独学で合格することができる資格です。
試験内容を学習するにあたって、欠かせない書籍が黒本です。
300-208試験を独学で勉強する場合、PassexamのCCNP Security資格300-208問題集を最優先にすることが最も重要となります。
弊社のCCNP Security資格300-208参考書は正解率が高いものです。
受験者が持っているCCNP Security資格300-208試験資料は最新版であることを保証できます。
弊社のCCNP Security資格300-208受験対策を一通りやっておけば、合格ラインの90%は超えられると思う。

CCNP Security資格300-208受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamを9割位理解していれば合格ラインにいると思います。

2.難易度はPassexamよりも問題が多かったでした。

試験番号:300-208 SISAS
試験名称:Implementing Cisco Secure Access Solutions
関連資格:CCNP Security
試験時間:90 分
問題数:65 – 75 問
試験言語:日本語、英語
試験登録:Pearson VUE

300-208 Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) は、802.1X および Cisco TrustSec を利用してセキュアなアクセスを実現するためのコンポーネントやアーキテクチャに関する、ネットワーク セキュリティ エンジニア向けの試験です。
CCNP Security資格300-208試験はネットワーク脅威緩和全般とエンドポイント管理ソリューションとしての Cisco Identity Services Engine (ISE) のアーキテクチャ、ソリューション、コンポーネントの知識が評価されます。

300-208試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

1.0 アイデンティティ管理/セキュア アクセス  33%
2.0 脅威に対する防御  10%
3.0 トラブルシューティング ツール、監視ツールおよびレポート ツール   7%
4.0 脅威に対する防御を実現するアーキテクチャ  17%
5.0 アイデンティティ管理アーキテクチャの設計 33%

弊社のCCNP Security資格300-208試験資料を選択した場合は、知識を統合するために時間とエネルギーを大幅に節約することができます。
弊社のCCNP Security資格300-208学習材料は9割正答できるぐらいまで習熟度を上げます。
弊社のCCNP Security資格300-208試験材料を勉強しとけば、Passできます。
真実のCCNP Security資格300-208試験問題を全部にカバー、300-208問題集の費用すぐに全額で返金いたします。
300-208無料サンプルをダウンロードして操作慣れしたほうがいいかと思います。

1.Which error in a redirect ACL can cause the redirection of an endpoint to the provisioning portal to fail?
A. The redirect ACL is blocking access to ports 80 and 443.
B. The redirect ACL is applied to an incorrect SVI.
C. The redirect ACL is blocking access to the client provisioning portal.
D. The redirect ACL is blocking access to Cisco ISE port 8905.
Answer: A

2.Where is dynamic SGT classification configured?
A. Cisco ISE
B. NAD
C. supplicant
D. RADIUS proxy
Answer: A

3.What is the function of the SGACL policy matrix on a Cisco TrustSec domain with SGT Assignment?
A. It determines which access policy to apply to the endpoint.
B. It determines which switches are trusted within the TrustSec domain. C. It determines the path the SGT of the packet takes when entering the Cisco TrustSec domain.
D. It lists all servers that are permitted to participate in the TrustSec domain. E. It lists all hosts that are permitted to participate in the TrustSec domain.
Answer: A

4.Your guest-access wireless network is experiencing degraded performance and excessive latency due to user saturation. Which type of rate limiting can you implement on your network to correct the problem?
A. per-device
B. per-policy
C. per-access point
D. per-controller
E. per-application
Answer: A

5.Which two Active Directory authentication methods are supported by Cisco ISE? (Choose two.)
A. MS-CHAPv2
B. PEAP
C. PPTP
D. EAP-PEAP
E. PPP
Answer: A,B

6.Which two profile attributes can be collected by a Cisco Catalyst Switch that supports Device Sensor? (Choose two.)
A. LLDP agent information
B. user agent
C. DHCP options
D. open ports
E. operating system
F. trunk ports
Answer: A,C

7.Which two profile attributes can be collected by a Cisco Wireless LAN Controller that supports Device Sensor? (Choose two.)
A. LLDP agent information
B. user agent C. DHCP options
D. open ports
E. CDP agent information
F. FQDN
Answer: B,C

8.Which ISE feature is used to facilitate a BYOD deployment?
A. self-service personal device registration and onboarding
B. Guest Service Sponsor Portal
C. Local Web Auth
D. Guest Identity Source Sequence
Answer: A

9.What are the initial steps to configure an ACS as a TACACS server?
A. 1. Choose Network Devices and AAA Clients > Network Resources.2. Click Create.
B. 1. Choose Network Resources > Network Devices and AAA Clients.2. Click Create.
C. 1. Choose Network Resources > Network Devices and AAA Clients.2. Click Manage.
D. 1. Choose Network Devices and AAA Clients > Network Resources.2. Click Install.
Answer: B

10.Which two statements about administrative access to the ACS Solution Engine are true? (Choose two.)
A. The ACS Solution Engine supports command-line connections through a serial-port connection.
B. For GUI access, an administrative GUI user must be created with the add-guiadmin command.
C. The ACS Solution Engine supports command-line connections through an Ethernet interface.
D. An ACL-based policy must be configured to allow administrative-user access.
E. GUI access to the ACS Solution Engine is not supported.
Answer: B,D