400-351筆記試験、400-351問題集、400-351勉強資料、400-351参考書、400-351受験体験記

CCIEはネットワークエンジニアにとって最も評価される最上位資格です。
Cisco CCIE Wireless証明書は、この競争の激しいIT業界で高い職位に昇格することができます。
たくさんの受験者はCisco CCIE Wireless資格の取得は目指します。
Cisco CCIE Wireless資格400-351筆記試験は、2 時間のテストです。
400-351試験合格を目指すのであれば、PassexamのCisco CCIE Wireless資格400-351問題集を解くだけでもできるかもしれません。
PassexamのCisco CCIE Wireless資格400-351問題集を使用すると、短時間による詰め込みではなく、1~2週間程度の学習期間は準備します。
弊社のCisco CCIE Wireless資格400-351勉強資料を使用すると、試験合格に役立つために全力を尽くすことを約束し、1年間の無料更新版を提供します。
弊社のCisco CCIE Wireless資格400-351参考書は集中的に学習出来なければ、勉強開始時の記憶が薄れて再勉強する必要が出てさらに時間がかかります。

400-351受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamの問題でコンスタンスに9割正解できるようになったので試験に挑みましたが、実際の点数も9割程度だったので少し驚きました

2.
【試験コード】
400-351

【合格点】
850点

【取得点】
925点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
一週間

【問題数】
85

【出題形式 】
単一選択,複数選択

【試験時間 】
120分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
Passexam問題集

【学習方法】
Passexamの範囲から、9割ぐらい出たと思います。

【試験の感想】
試験(400-351)を受験をして、合格できました。
出題についてはかなり出題されていたので、楽勝です。

CCIE Wireless 筆記試験概要:

試験番号:400-351 CCIE Wireless
関連資格:CCIE Wireless
試験時間:120 分
問題数:90 – 110 問
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE
Cisco CCIE Wireless資格400-351試験は複雑な企業 WLAN ネットワークの計画、設計、実装、運用、トラブルシューティングに必要な専門知識を身に付けたワイヤレス エンジニアであることが確認されます。

400-351試験では、以下の分野におけるスキルを評価できるよう設計がされています。

1.0 計画および設計 WLAN テクノロジー  11%
2.0 ネットワーク インフラストラクチャの設定およびトラブルシューティング  10%
3.0 自律型導入モデルの設定およびトラブルシューティング  10%
4.0 統合型導入モデルの設定およびトラブルシューティング(中央集中型)  18%
5.0 統合型導入モデルの設定およびトラブルシューティング(コンバージド)  11%
6.0 セキュリティとアイデンティティ管理の設定およびトラブルシューティング  10%
7.0 Prime Infrastructure と MSE の設定およびトラブルシューティング  10%
8.0 WLAN メディアとアプリケーション サービスの設定およびトラブルシューティング  10%
9.0 最新テクノロジー  10%

弊社のCisco CCIE Wireless資格400-351問題集をしっかりと勉強すれば独学で合格することは可能です。
弊社のCisco CCIE Wireless資格400-351試験資料を使用すると、実務でも役立つ操作を覚えることができます。
弊社のCisco CCIE Wireless資格400-351学習材料を使用すると、短期間でも習得することができます。
最新のCisco CCIE Wireless資格400-351テキストはPDF版及びソフト版を提供します。
PDF版:いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。PCまたはモバイル端末から復習問題や模擬試験を受験できるオンライン学習システムです。通勤中や空いた時間など、いつでもどこでも繰返し学習することができます。
ソフト版:真実のCisco CCIE Wireless資格400-351試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。
もし、Cisco CCIE Wireless資格400-351学習教材は問題があれば、或いは試験に不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。
Cisco CCIE Wireless資格400-351無料サンプルをご参照ください

1.Which four options are the HTTP methods supported by a reset API?
A. RETRIEVE
B. GET
C. PUT
D. DELETE
E. COPY
F. POST
G. SET
Answer: B C D F

2.You have received a new Cisco 5760 Controller and have gone through the initial startup wizard. You are now trying to add APs to the controller, but these are not joining.
Which three checks should you do next? (Choose three.)
A. Check that the radios are not in a shutdown state.
B. Check the country code of the controller. The APs do not join the controller if the country code does not match.
C. Check that the correct time is set on the controller.
D. Check that option 53 has been set in the DHCP scope.
E. Check that the controller has enough AP licenses.
F. Check that the controller has been configured with the correct hostname. Otherwise, DNS resolution fails.
Answer: BCE

3.You are installing Converged Access controllers that run Cisco IOS-XE and you are ready to implement QoS. From the below, choose all the possible QoS target levels that would apply to downstream traffic (toward the client)?A. Client, SSID, Radio, Port
B. Client, SSID, Radio
C. Client, Radio
D. Client, SSID
Answer: A

4.Which memchanism incorporates the channel capacity into the CAC determination and gives a much more accurate assessment of the current call carrying capacity of the AP?
A. Static CAC.
B. Reserved roaming bandwidth (%).
C. Expedited bandwidth.
D. Metrics collection.
E. Load-based AC.
F. Max RF bandwidth (%).
G. Admission control.
Answer: E

5.On a Cisco 5760 WLC, which of the below is not part of the initial setup script?
A. Wireless management interface
B. Host name
C. HTTP server login account
D. SNMP Network Management
E. NTP server
F. Enable password
G. Default routing protocol
Answer: G

6.A Cisco Unified 7925G Wireless IP Phone is operating on the 5 GHz band and transmitting at a power level of 40 mW. Which configuration must be done on the controller to avoid one-way audio?
A. In DCA, enable UNH-1 channels only.
B. Set the maximum power level assignment to 26 dBm.
C. In DCA, enable UNII-II channels only.
D. Set the maximum power level assignment to 16 dBm.
Answer: D

7.Which two effects does TSPEC-based admission control have as it relates to WMM clients?(Choose two.)
A. Deny clients access to the VLAN that do not support WMM.
B. Allow access only for VoWLAN traffic when interference is detected.
C. Enforce airtime entitilement for wireless voice applications.
D. Ensure that call quality does not degrade for existing VoWLAN calls.
E. Deny clients access to the WLAN if they do not comply with the TERP standard.
Answer: BE

8.Your customer has a Cisco Unified Wireless Network running AireOS 8.0 and wants to learn about the FlexConnect mode that is available on his APs. Which two statements are true? (Choose two.)
A. A newly connected AP can be booted in FlexConnect mode.
B. When an AP is changed from Local mode to FlexConnect mode, a reboot is required.
C. Enhanced FlexConnect mode allows to enable wIPS on FlexConnect APs.
D. When an AP is changed from Local mode to FlexConnect mode, reboot is not required.
E. Using CCKM with FlexConnect APs requires the use of FlexConnect Groups.
F. FlexConnect was previously know as “H-TEEP”
Answer: DE

9.Which two statements about deploying a mesh network by MAPs and RAPs are true on AireOS 8.0?(Choose two.)
A. The backhaul client access feature cannot be enabled on a RAP that is, a RAP does not allow clients on its 302.11a radio.
B. The three main types of mesh type under the neighbor information are neighbor, parent, and child. For types default neighbor, default parent, and default child, default is used when the neighbor BGN is not known or different from the current AP BGN if the strict matching BGN feature is disabled.
C. A MAP/RAP must be authorized by either PSK or EAP before joining a controller in bridge mode
D. RADIUS and Local authentications are supported with both PSK and EAP. VLAN tags are always forwarded across Mesh links.
E. VLAN tags are always forwarded across Mesh links.
Answer: BD

10.Which three conditions can trigger a client exclusion policy?(Choose three.)
A. Excessive 802.11 probe request failures
B. Excessive 802.lx authorization failures
C. IP theft or IP reuse
D. Excessive 802.lx authentication failures
E. Excessive 802.11 association failures
F. Excessive 802.11 packet retries
Answer: CDE