300-209試験合格、300-209問題集、300-209受験対策、300-209学習教材の内容、300-209受験体験記

独学だけ完璧に学習してもCCNP Security認定300-209試験合格はかなり難しいです。
学習資料とPassexamのCCNP Security認定300-209問題集が必要です。
弊社のCCNP Security認定300-209受験対策で正解までの考え方を含めて理解すれば合格できます。
最新のCCNP Security認定300-209練習問題集が結構出題されます。
最新のCCNP Security認定300-209学習教材の内容はカバー率が高くて、正確率も高いです。
もし、CCNP Security認定300-209試験に失敗したら全額で返金いたしてまた一年の無料なアップデートいたします。

CCNP Security認定300-209受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamの問題集がしっかり解けるなら、自信を持って受験されても大丈夫だと思います。

2.難易度はPassexamよりも問題が多かったでした。

300-209試験概要:

300-209試験の受験者は、CCNP Security認定を取得している必要があります。
Implementing Cisco Secure Mobility Solutions(300-209 SIMOS) は、問題数 65 – 75 問、解答時間 90 分の試験です。

CCNP Security認定300-209は、Cisco ASA ファイアウォールや Cisco IOS ソフトウェア プラットフォームで利用可能な各種のバーチャル プライベート ネットワーク (VPN) ソリューションに関する、ネットワーク セキュリティ エンジニア向けの試験です。

CCNP Security認定300-209試験内容としてはとにかく実際に使いこんでいれば気づく問題が多いと思います。
弊社のCCNP Security認定300-209試験材料の命中率がからり高くになり、試験内容を覆い、カバー率が97%以上に達することを保証します。
弊社の300-209勉強資料はじっくり時間をかけて内容理解して、問題を丁寧に解いていけば、だれでも合格できるCCNP Security資格だと思います。

300-209試験はリモート アクセス SSL VPN やサイト間 VPN (DMVPN、FlexVPN) などの VPN テクノロジーを利用して非常にセキュアなリモート通信を適切に実装するのに必要な知識が評価されます。
300-209試験合格は有効な CCNA Security 認定、または任意の CCIE 認定です。

CCNP Security認定300-209出題範囲:
1.0 セキュア通信  32%
2.0 トラブルシューティング ツール、監視ツールおよびレポート ツール  38%
3.0 セキュア通信アーキテクチャ  30%

弊社のCCNP Security認定300-209試験参考書が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。
最新のCCNP Security認定300-209学習材料での学習においても正確な暗記を心がける必要があると思います。
弊社のCCNP Security認定300-209参考書は広範囲な研究と経験に基づいて質問を提供することができます。
最新版の300-209問題と解答を全部含まれています。

1.Which two are characteristics of GETVPN? (Choose two.)
A. The IP header of the encrypted packet is preserved
B. A key server is elected among all configured Group Members
C. Unique encryption keys are computed for each Group Member
D. The same key encryption and traffic encryption keys are distributed to all Group Members
Answer: A, D

2.A company has decided to migrate an existing IKEv1 VPN tunnel to IKEv2. Which two are valid configuration constructs on a Cisco IOS router? (Choose two.)
A. crypto ikev2 keyring keyring-name
peer peer1
address 209.165.201.1 255.255.255.255
pre-shared-key local key1
pre-shared-key remote key2
B. crypto ikev2 transform-set transform-set-name
esp-3des esp-md5-hmac
esp-aes esp-sha-hmac
C. crypto ikev2 map crypto-map-name
set crypto ikev2 tunnel-group tunnel-group-name
set crypto ikev2 transform-set transform-set-name
D. crypto ikev2 tunnel-group tunnel-group-name
match identity remote address 209.165.201.1
authentication local pre-share
authentication remote pre-share
E. crypto ikev2 profile profile-name
match identity remote address 209.165.201.1
authentication local pre-share
authentication remote pre-share
Answer: A, E

3.Which four activities does the Key Server perform in a GETVPN deployment? (Choose four.)
A. authenticates group members
B. manages security policy
C. creates group keys
D. distributes policy/keys
E. encrypts endpoint traffic
F. receives policy/keys
G. defines group members
Answer: A, B, C, D

4.Where is split-tunneling defined for remote access clients on an ASA?
A. Group-policy
B. Tunnel-group
C. Crypto-map
D. Web-VPN Portal
E. ISAKMP client
Answer: A

5.Which of the following could be used to configure remote access VPN Host-scan and pre-login policies?
A. ASDM
B. Connection-profile CLI command
C. Host-scan CLI command under the VPN group policy
D. Pre-login-check CLI command
Answer: A

6.In FlexVPN, what command can an administrator use to create a virtual template interface that can be configured and applied dynamically to create virtual access interfaces?
A. interface virtual-template number type template
B. interface virtual-template number type tunnel
C. interface template number type virtual
D. interface tunnel-template number
Answer: B

7.In FlexVPN, what is the role of a NHRP resolution request?
A. It allows these entities to directly communicate without requiring traffic to use an intermediate hop
B. It dynamically assigns VPN users to a group
C. It blocks these entities from to directly communicating with each other
D. It makes sure that each VPN spoke directly communicates with the hub
Answer: A

8.What are three benefits of deploying a GET VPN? (Choose three.)
A. It provides highly scalable point-to-point topologies.
B. It allows replication of packets after encryption.
C. It is suited for enterprises running over a DMVPN network.
D. It preserves original source and destination IP address information.
E. It simplifies encryption management through use of group keying.
F. It supports non-IP protocols.
Answer: B, D, E

9.What is the default topology type for a GET VPN?
A. point-to-point
B. hub-and-spoke
C. full mesh
D. on-demand spoke-to-spoke
Answer: C

10.Which two GDOI encryption keys are used within a GET VPN network? (Choose two.)
A. key encryption key
B. group encryption key
C. user encryption key
D. traffic encryption key
Answer: A, D

11.What are the three primary components of a GET VPN network? (Choose three.)
A. Group Domain of Interpretation protocol
B. Simple Network Management Protocol
C. server load balancer
D. accounting server
E. group member
F. key server
Answer: A, E, F