CCNA Routing and Switching資格200-105受験記

200-105受験方法をした方はどうだったのか?
暗記した問題は独習やPassexamの200-105問題集を読み直す形で勉強ほうがいいと思います。
弊社のCCNA Routing and Switching資格200-105参考書はPDFとソフト版が含まれてます。
PDF版 いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。
ソフト版は真実の200-105試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。
受験者は電車内で広げ頑張って勉強することができます。

CCNA Routing and Switching資格200-105受験記は下記とおりです。

1.黒本の内容を理解して、Passexamの問題を全部やれば合格できると思います。

2.
【試験コード】
200-105

【取得点】
892点

【受験回数】
1回目

【学習期間】
2週間

【問題数】
50

【出題形式 】
選択問題(択一問題)、選択問題(複数回答)、ドラッグドロップ、穴埋め問題、ルータのシミュレーション、試験アップレット、シムレット

【試験時間 】
90 分

【参考にしたテキスト/Webサイト】
シスコ公式教本
Passexam問題集

【学習方法】
各章ごとにシスコプレス、シュミレーターを繰り返す。最後はPassexamで試験対策
Passexamの問題で9割前後を得点できれば、安心して合格できるものです。

【試験の感想】
1回目と同じ問題は出ませんでした。
BGPやGREトンネルの問題が新範囲として試験に出てきました。GREトンネルはシナリオ問題でも出てくるので、設定手順と確認手順を覚えていった方が良いです。まったく手ごたえがなかったのですが、合格できました。

試験番号:200-105 ICND2
試験名称:Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2
関連資格:CCNA Routing & Switching
試験時間:90 分
問題数:45 – 55 問
試験言語:日本語、英語
試験登録:Pearson VUE

CCNA Routing and Switching資格200-105試験では、LAN スイッチング テクノロジー、IPv4 および IPv6 ルーティング テクノロジー、WAN テクノロジー、インフラストラクチャ サービス、インフラストラクチャのメンテナンスに関する受験者の知識とスキルが問われます。

知識問題に対応する為に、現在のところでは、PassexamのCCNA Routing and Switching資格200-105問題集での勉強が効果的だと思います。
弊社のCCNA Routing and Switching資格200-105テキストはとても良くできていて、しっかりと基本を押さえられます。
弊社のCCNA Routing and Switching資格200-105参考書の正解率が90%くらいになり、結果として9割取得し合格することができます。
もし、CCNA Routing and Switching資格200-105試験材料を購入し、試験を受けましたが落ちて場合、アカウントに返金いたします。

CCNA Routing and Switching資格200-105試験の出題範囲には、以下のトピックが含まれます。

1.0 LAN スイッチング テクノロジー  26%
2.0 ルーティング テクノロジー  29%
3.0 WAN テクノロジー  16%
4.0 インフラストラクチャ サービス  14%
5.0 インフラストラクチャの運用  15%

弊社のCCNA Routing and Switching資格200-105受験対策で正解までの考え方を含めて理解すれば合格できます。
高いCCNA Routing and Switching資格200-105試験材料を使用すると、短時間で高得点を目指せると思います。
弊社のCCNA Routing and Switching資格200-105参考書を全て金にすれば合格でき、1回だけ問題を解きます。
弊社のCCNA Routing and Switching資格200-105受験対策には回答につながる回答が載っていない場合は、200-105問題と解答を暗記してもいいです。

1.Topic 1, New Set Questions

Which protocol authenticates connected devices before allowing them to access the LAN?
A. 802.1d
B. 802.11
C. 802.1w
D. 802.1x
Answer: D

2.What is a difference between TACACS+ and RADIUS in AAA?
A. Only TACACS+ allows for separate authentication.
B. Only RADIUS encrypts the entire access-request packet.
C. Only RADIUS uses TCP.
D. Only TACACS+ couples authentication and authorization.
Answer: A

3.Which statement about the IP SLAs ICMP Echo operation is true?
A. The frequency of the operation .s specified in milliseconds.
B. It is used to identify the best source interface from which to send traffic.
C. It is configured in enable mode.
D. It is used to determine the frequency of ICMP packets.
Answer: D

4.Which type of interface can negotiate an IP address for a PPPoE client?
A. Ethernet
B. dialer
C. serial
D. Frame Relay
Answer: B

5.Which option is a benefit of switch stacking?
A. It provides redundancy with no impact on resource usage.
B. It simplifies adding and removing hosts.
C. It supports better performance of high-needs applications.
D. It provides higher port density with better resource usage.
Answer: D

6.What is the first step you perform to configure an SNMPv3 user?
A. Configure server traps.
B. Configure the server group.
C. Configure the server host.
D. Configure the remote engine ID.
Answer: B

7.Which spanning-tree feature places a port immediately into a forwarding stated?
A. BPDU guard
B. PortFast
C. loop guard
D. UDLD
E. Uplink Fast
Answer: B

8.How can you disable DTP on a switch port?
A. Configure the switch port as a trunk.
B. Add an interface on the switch to a channel group.
C. Change the operational mode to static access.
D. Change the administrative mode to access.
Answer: D

9.If host Z needs to send data through router R1 to a storage server, which destination MAC address does host Z use to transmit packets?
A. the host Z MAC address
B. the MAC address of the interface on R1 that connects to the storage server
C. the MAC address of the interface on R1 that connects to host Z
D. the MAC address of the storage server interface
Answer: C

10.Which Cisco platform can verify ACLs?
A. Cisco Prime Infrastructure
B. Cisco Wireless LAN Controller
C. Cisco APIC-EM
D. Cisco IOS-XE
Answer: C

11.Which statement about QoS default behavior is true?
A. Ports are untrusted by default.
B. VoIP traffic is passed without being tagged.
C. Video traffic is passed with a well-known DSCP value of 46.
D. Packets are classified internally with an environment.
E. Packets that arrive with a tag are untagged at the edge of an administrative domain.
Answer: E

12.Which statement about MPLS is true?
A. It operates in Layer 1.
B. It operates between Layer 2 and Layer 3.
C. It operates in Layer 3.
D. it operates in Layer 2.
Answer: B

13.Which statement about named ACLs is true?
A. They support standard and extended ACLs.
B. They are used to filter usernames and passwords for Telnet and SSH.
C. They are used to filter Layer 7 traffic.
D. They support standard ACLs only.
E. They are used to rate limit traffic destined to targeted networks.
Answer: A

14.Which two switch states are valid for 802.1w? (Choose two.)
A. listening
B. backup
C. disabled
D. learning
E. discarding
Answer: D, E

15.Which option is the benefit of implementing an intelligent DNS for a cloud computing solution?
A. It reduces the need for a backup data center.
B. It can redirect user requests to locations that are using fewer network resources.
C. It enables the ISP to maintain DNS records automatically.
D. It eliminates the need for a GSS.
Answer: B