300-085問題集、300-085受験体験記、300-085学習材料、300-085参考書、300-085試験のテキスト

300-085試験の難易度が高いので、独学で勉強期間が長いと思います。
300-085認定試験だけ欲しいならPassexamのCCNP Collaboration資格300-085問題集の丸暗記で取れると思います。
弊社のCCNP Collaboration資格300-085試験のテキストを使用したら、3日だけ、300-085試験内容を暗記してから、試験に合格することができます。
弊社のCCNP Collaboration資格300-085参考書は問題を解く上で、理解しながら、暗記した方が良いです。
最新のCCNP Collaboration資格300-085学習材料はPDF版及びソフト版を提供します。
PDF版:いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。PCまたはモバイル端末から復習問題や模擬試験を受験できるオンライン学習システムです。通勤中や空いた時間など、いつでもどこでも繰返し学習することができます。
ソフト版:真実の300-085試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。

300-085受験体験記には、下記のとおりです

通勤時間は黒本の問題を解き、家ではPassexamの300-085問題を繰り返し解いて全て金にしました。

300-085試験情報:

「Implementing Cisco Collaboration Application v1.0」 CAPPS (300-085)は、制限時間 75 分、出題数 55 – 65 問、試験言語:英語、試験形式:選択問題(択一問題)、選択問題(複数回答)、ドラッグドロップ、穴埋め問題、ルータのシミュレーション、試験アップレット、シムレットのCCNP Collaboration認定資格に関連する試験です。

CCNP Collaboration認定300-085試験では、Cisco Unified Collaboration ソリューションに含まれる Cisco Unified IM and Presence、Cisco Unity Express、Cisco Unity Connection、Cisco Prime Collaboration、Cisco TelePresence Management Suite の統合オプションについてテストします。

CCNP Collaboration認定300-085試験は音声メッセージング導入シナリオ、Cisco Unified IM and Presence 機能、Cisco Jabber の実装に関する内容が出題されます。

300-085試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

1.0 TMS  15%
2.0 プロビジョニング(TMS)  14%
3.0 Cisco Jabber  18%
4.0 Cisco Unity Connection の設定  25%
5.0 GUI を使用した Cisco Unity Express の設定  10%
6.0 IM and Presence ソリューションの実装  18%

300-085試験出題されるため、弊社の300-085勉強資料の問題だけでは合格できます。
弊社のCCNP Collaboration資格300-085問題集はきちんと理解して本当の学習をしたほうがいいです。
CCNP Collaboration資格300-085試験に合格出来る力があれば、弊社のCCNP Collaboration資格300-085学習材料で分野について、知識を補うだけで合格可能だと思います。
弊社のCCNP Collaboration資格300-085問題集は回答が試験内容が網羅されているので、独学で合格できます。
弊社のCCNP Collaboration資格300-085試験材料を購入したら、最も重要な試験準備のことを実現できます。
弊社のCCNP Collaboration資格300-085問題と解答を解いている最適は思います。

1.In Cisco Unified Communications Manager presence with SIP, if the presence entity resides within the Cisco Unified Communications Manager cluster, how does Cisco Unified Communications Manager respond to a SIP line-side presence request? A. by sending a SIP NOTIFY message to the presence watcher to indicate the current status of the presence entity B. by sending a SIP SUBSCRIBE message to the presence watcher to request the presence status of the indicated presence entity C. by sending SCCP messages to the presence watcher to indicate the current status of the presence entity D. by using the Cisco Unified Presence PUBLISH Trunk service parameter on Cisco Unified Communications Manager to associate the user with a line appearance Answer: A

2.Which device needs to be configured to allow Cisco Unified Presence to receive phone availability updates from subscribed users? A. H.323 Trunk B. Presence Gateway C. MGCP Gateway D. SIP Cisco Unified Personal Communicator Gateway E. CTI Gateway Answer: B

3.A user reports that when they are using Cisco Unified Personal Communicator, their status does not change when they are on the phone. What is the typical cause of this issue? A. The username or password is invalid. B. The Cisco Unified Presence account is locked out. C. The user is not associated with the line. D. Cisco Unified Presence is not enabled for the user. E. Cisco Unified Presence is not enabled for the line. Answer: C

4.When troubleshooting a single Cisco Unified Presence user complaint, which is the Cisco recommended tool to start the troubleshooting process? A. Cisco Unified Real Time Monitoring Tool B. Cisco Unified Presence System Troubleshooter C. Cisco Unified Presence Monitoring Tool D. Cisco Unified Presence Viewer Answer: D

5.Which troubleshooting tool is used to check and verify the individual modules in the Cisco Unified Presence server? A. Cisco Unified Real Time Monitoring Tool B. Cisco Unified Presence System Troubleshooter C. Cisco Unified Presence Monitoring Tool D. Cisco Unified Presence Viewer Answer: B

6.What is the next logical step in troubleshooting Cisco Unified Presence and Cisco Unified Personal Communicator in a live production environment if the Cisco Unified Presence System Troubleshooter and Server Health Tools do not help resolve the issue? A. Restart the Cisco Unified Presence server. B. Restart Cisco Unified Communications Manager. C. Enable tracing and use Cisco Unified RTMT to review the traces. D. Uninstall and re-install Cisco Unified Personal Communicator. E. Reset the Presence Gateway. Answer: C

7.An end user is complaining that when they try to retrieve their voicemail messages, they hear the message “mailbox is currently in use.” What must the administrator do to resolve this issue? A. The administrator must reload the mailbox for the user. B. The administrator must verify that the mailbox is enabled. C. The administrator must verify that the primary extension that is associated with the end user is in an E.164 format. D. The administrator must unlock the mailbox for the user. Answer: D

8.In order for Cisco Unified Presence to show the presence status of an IP phone, which two configuration steps must be completed in the Cisco Unified Communications Manager server? (Choose two.) A. Check the Allow Presence Status check box. B. Associate the end device with the user. C. Allow the SIP publish trunk to forward presence status messages. D. Associate the directory number with the user. E. Enable Cisco Unified Personal Communicator Status flag. Answer: B,D

9.What are four capabilities of Cisco Unified Presence user communication? (Choose four.) A. video conferencing B. web collaboration C. instant messaging D. basic audio E. advanced audio/web hosting F. automatic LAN configuration G. whiteboarding Answer: A,B,C,D

10.From which entity does a Cisco Unified Personal Communicator device receive its TFTP server address when it is integrated with a Cisco Unified Presence Server for failover? A. Cisco Unified Presence server B. Cisco Unified Communications Manager TFTP server C. Device profile in Cisco Unified Communication Manager D. Manually created upon installation of Cisco Unified Personal Communicator E. Cisco Unified Personal Communicator does not use TFTP. Answer: A

11.Which three functions are executed using the Cisco TMS? (Choose three.)
A. endpoint system upgrades
B. edit call control
C. manage phone books
D. provision Jabber Instant Messaging
E. create voicemail account
F. create new conference
Answer: A,C,F

12.Which Cisco TMS extension integrates Cisco TMS with IBM Lotus Domino Server 7.0.x, 8.0.x, 8.5.x?
A. TMSXE
B. TMSXN
C. TMSBA
D. TMSPE
Answer: B

13.In Cisco TMS, the conference control center shows event logs in instance basis. Which two prefixes does the event log use to identify changes to series of single instances? (Choose two.)
A. Conference
B. Instance
C. Error
D. Information
E. Event
Answer: A,B

14.Which three functionalities can be performed by Cisco TMS? (Choose three.)
A. create conferences
B. provide routing for the video media streams
C. integrate with Cisco Unified Communications Manager through a SIP trunk
D. monitor the system status of video endpoints and their logs
E. run reports based on endpoint utilization
F. perform bandwidth management for endpoints based on inter and intra location settings
G. perform call routing decision for destinations that are not registered or local to the VCS
Answer: A,D,E

15.Where do you navigate to within Cisco TMS to place a call?
A. Systems > Navigator > Endpoint > Call Status
B. Systems > Monitoring > Endpoint > Place Call
C. Endpoint > Navigator > Call Status
D. Booking > List Conferences > Place Call
E. Systems > Navigator > Manage Dial Plan > Place Call
F. Systems > Navigator > Provisioning > Place Call
Answer: A

16.Which two protocols allow Cisco TMS to manage an EX60 endpoint? (Choose two.)
A. H.323
B. SNMP
C. SMTP
D. SIP
E. HTTP/HTTPS
F. RTCP
Answer: B,E