短期間で効率的に400-051試験に合格できる独学勉強法を紹介します

短期間で効率的に400-051試験に合格できる独学勉強法を紹介します。
400-051試験は、試験業務を代行している「ピアソンVUE」が提供するテスト会場で受験します。
400-051試験を独学で勉強する場合、PassexamのCCIE Collaboration認定400-051問題集を使うのが最もお勧めです
Passexamは、ネットワーク初心者が400-051を受験するために必要な問題集です。
弊社のCCIE Collaboration認定400-051試験資料は出題範囲が決まっているので、効率よく覚えれば短期間でも勉強できるのです。
最新のCCIE Collaboration認定400-051試験のテキストを選ぶことで、独学でも基礎となる知識を身につけることができます。
弊社のCCIE Collaboration認定400-051参考書を勉強をすれば、独学でも400-051試験に合格することは可能です。
弊社のCCIE Collaboration認定400-051試験資料で間違ったものを何度も繰り返すことで、確実に実力が上がるので根気よく勉強しましょう。

CCIE Collaboration認定400-051受験体験記には、下記のとおりです

Passexamは模擬試験を繰り返して、大体9割くらいとれる状態で試験に臨みました。

Cisco CCIE Collaboration 筆記試験(400-051)バージョン 1.0 は 90 ~ 110 問で構成される 2 時間の試験です。
CCIE Collaboration認定400-051試験では、企業のコラボレーションおよび通信ネットワークの計画、設計、導入、運用、トラブルシューティングに必要なスキルがあることを認定します。
CCIE Collaboration認定400-051試験は複雑なネットワークでのコラボレーション ソリューションの統合と相互運用、設定、トラブルシューティング、さらにはワークプレイス コラボレーション ソリューションの基盤としてのビデオ、モビリティ、プレゼンスの課題に関する知識とエクスペリエンスを確証するエキスパート レベルの認定です。

CCIE Collaboration 認定は、複雑なコラボレーション ソリューションの設計、実装、トラブルシューティングを行うコラボレーション設計者、ユニファイド コミュニケーション設計者、音声およびビデオ ネットワーク マネージャを対象としています。

CCIE 認定のための正式な認定条件はありません。他のプロフェッショナル認定またはトレーニング コースは必要ありません。受験者はまず筆記試験に合格してから、対応する実技ラボ試験に合格する必要があります。受験者は、評価項目について深い理解を有していることが望ましく、3?5年の実務経験を経てから受験することを強く推奨します。詳細については、このページで示す受験要領に関する資料を参照してください。

ステップ 1: CCIE Collaboration 筆記試験:

シスコのエンタープライズ向けソリューションを構成するテクノロジーおよびアプリケーションに関し、2 時間の400-051認定筆記試験に合格すると、ラボ試験の受験資格が与えられます。

ステップ 2: CCIE Collaboration ラボ試験:

8 時間のラボ試験では、制限時間内にセキュア ネットワークを稼動させることができるかどうかをテストします。認定を受けるには、筆記試験に合格してから 3 年以内にラボ試験に合格する必要があります。1 回めのラボ試験は、18 か月以内に受験する必要があります。

400-051試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

1.0 シスコ コラボレーション インフラストラクチャ  10%
2.0 テレフォニー規格とプロトコル  12%
3.0 Cisco Unified Communications Manager (CUCM)  22%
4.0 Cisco IOS UC のアプリケーションと機能  16%
5.0 シスコ コラボレーション ソリューションの QoS とセキュリティ  12%
6.0 Cisco Unity Connection  8%
7.0 Cisco Unified Contact Center Express  4%
8.0 Cisco Unified IM およびプレゼンス   6%
9.0 最新テクノロジー  10%

弊社のCCIE Collaboration認定400-051問題集PDF形式およびソフトウェアを提供し、通勤時間で勉強してもいいです。
弊社のCCIE Collaboration認定400-051学習材料を使用すると、短期間でも習得することができます。
弊社のCCIE Collaboration認定400-051参考書はいつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。電車での勉強に最適なデバイスです。
CCIE Collaboration認定400-051無料サンプルをご参照ください。

1.A CUCM engineer has deployed Type B SIP Phones on a remote site and no SIP dial rules were deployed for these phones.
How Will CUCM receive the DTMF after the phone goes off- hook and the button are pressed?
A. Each digit will be received by CUCM in a SIP NOTIFY message as soon as they are pressed
B. The first digit will be received in a sip invite and subsequent digits will be received using NOTIFY message as soon as they are pressed.
C. Each digit bill be received by CUCM in a SIP INVITE as soon as the dial soft key has been pressed.
D. All digits will be received by CUCM in a SIP INVITE as soon as the dial soft key has been pressed
Answer: A

2.Which two Cisco Unified Communications Manager Express hunt group mechanisms keep track of the number of hops in call delivery decisions? (Choose two.)
A. sequential
B. peer
C. longest idle
D. parallel
E. overlay
F. linear
Answer: BC

3.Which three issues prevent a customer from seeing the presence status of a new contact in their Jabber contact list? (Choose three.)
A. Incoming calling search space on SIP trunk to IM&P
B. IM&P incoming ACL blocking inbound status
C. Subscribe calling search space on SIP trunk to IM&P
D. PC cannot resolve the FQDN of IM&P
E. Owner user ID is not set on device
F. Primary DN is not set in end user configuration for that user
G. Subscriber calling search space is not defined on user’s phone
Answer: BCD

4.A collaboration engineer has been asked to implement secure real-time protocol between a Cisco Unified CM and SIP gateway.
Which option is a consideration for this implementation?
A. Only T.38 and Cisco fax protocol are supported
B. SIP require the all the time be sent in GMT
C. Call hold RE-INVITE is not supported
D. SRTP is supported only in cisco IOS 15.x and higher
Answer: B

5.A collaboration engineer is troubleshooting an MOH problem on a Cisco IOS SIP gateway.
While searching through a debug ccsip message output, which three parameters in the SIP messages can be used to determine if the call was placed on hold? (Choose three)
A. OPTIONS WITH 301 CALLHOLD
B. INVITE WITH a=INACTIVE
C. INVITE WITH a=SENDONLY
D. OPTION WITH c=INACTIVE
E. c=IN IP4 0.0.0.0
F. BYE WITH A = CALLHOLD
Answer: BCE

6.A collaboration engineer is designing Cisco IM&P implementation to support instant messaging logging for compliance.
Which two external databases can be used to support that functionality? (Choose two.)
A. Oracle database
B. MySQL database
C. Microsoft SQL database
D. Postgre SQL database
E. Informix SQL database
Answer: AD

7.Tom Lee is an active user in a Cisco Unified CM deployment with fully functional LDAP synchronization and authentication to an Active Directory. Daily resynchronization is set at 11:00 pm. At 8:00 am on March 1st 2014, this user was deleted from the AD.
What will Tom Lee experience when he attempts to log in Extension Mobility at an IP phone and then access his Unified CM User Options page on his PC, at 9:00 am on March 1st 2014?
A. Extension Mobility will not work, but the User Options page will work.
B. Extension Mobility and the User Options page will not work.
C. Extension Mobility will work, but the User Options page will not work.
D. Extension Mobility and the User Options page will work.
E. The information provided is insufficient to answer this question.
Answer: C

8.Which Cisco Unified CM Application user is created by default and used by Cisco Unified CM Extension Mobility?
A. CCMAdministrator
B. EMSysUser
C. TabSyncSysUser
D. CCMSysUser
E. CTIGWUser
Answer: D