300-115練習問題、300-115問題集、300-115の勉強方法、300-115勉強資料、300-115試験内容

良い300-115の勉強方法を知りたいですか?
300-115試験に合格したいならば、PassexamのCCNP Routing and Switching認定300-115問題集は不可欠と思います。
CCNP Routing and Switching 認定は、3 年以上の実務経験を持ち、さらにスキルを磨いて複雑なネットワーク ソリューションを独力で担当することを目指すネットワーキング技術者に適しています。
PassexamのCCNP Routing and Switching認定300-115練習問題によって、仕事あるいはもっと良い仕事を確保できます。
弊社のCCNP Routing and Switching認定300-115問題集は知識ゼロの初心者でも勉強せずに受験しても合格できます。
最新のCCNP Routing and Switching認定300-115勉強資料で90%ぐらいの正解率になります。
弊社のCCNP Routing and Switching認定300-115試験内容をきちんと暗記できれば、合格できます。

300-115受験体験記には、下記のとおりです

Passexamの300-115模擬問題で90%を取れるまでやる

300-115試験概要:

試験番号:300-115 SWITCH
試験名称:Implementing Cisco IP Switched Networks
関連資格:CCNP Routing and Switching
CCDP
試験時間:120 分
問題数:30 – 40 問
試験言語:日本語、英語
試験登録:Pearson VUE

SWITCH 300-115 は、スイッチングに関する知識とスキルを証明する試験です。
CCNP Routing and Switching認定300-115試験の合格者は、シスコのエンタープライズ キャンパス アーキテクチャを使用した複雑な企業向けスイッチング ソリューションの実装を計画し、設定し、検証する能力があると認定されます。
CCNP Routing and Switching認定300-115試験の内容には、VLAN と WLAN のセキュアな統合も含まれます。

300-115試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

1.0 レイヤ 2 テクノロジー  65%
2.0 インフラストラクチャのセキュリティ  20%
3.0 インフラストラクチャ サービス  15%

最新のCCNP Routing and Switching認定300-115受験対策を一度ちゃんと学習しておけば合格レベルに到達すると思います。
もし、CCNP Routing and Switching認定300-115試験材料を使用してから、不合格の場合、弊社で購入したお金を返金します。
弊社のCCNP Routing and Switching認定300-115問題集を使用したら、3日だけ、300-115試験内容を暗記してから、試験に合格することができます。
受験者が持っているCCNP Routing and Switching認定300-115試験資料は最新版であることを保証できます。
CCNP Routing and Switching認定300-115無料サンプルをご参照ください

1.What is the maximum number of switches that can be stacked using Cisco StackWise?
A. 4
B. 5
C. 8
D. 9
E. 10
F. 13
Answer: D

2.A network engineer wants to add a new switch to an existing switch stack.
Which configuration must be added to the new switch before it can be added to the switch stack?
A. No configuration must be added.
B. stack ID
C. IP address
D. VLAN information
E. VTP information
Answer: A

3.What percentage of bandwidth is reduced when a stack cable is broken?
A. 0
B. 25
C. 50
D. 75
E. 100
Answer: C

4.After an EtherChannel is configured between two Cisco switches, interface port channel 1 is in the down/ down state. Switch A is configured with channel-group 1 mode active, while Switch B is configured with channel-group 1 mode desirable.
Why is the EtherChannel bundle not working?
A. The switches are using mismatched EtherChannel negotiation modes.
B. The switch ports are not configured in trunking mode.
C. LACP priority must be configured on both switches.
D. The channel group identifier must be different for Switch A and Switch B.
Answer: A

5.An EtherChannel bundle has been established between a Cisco switch and a corporate web server. The network administrator noticed that only one of the EtherChannel links is being utilized to reach the web server.
What should be done on the Cisco switch to allow for better EtherChannel utilization to the corporate web server?
A. Enable Cisco Express Forwarding to allow for more effective traffic sharing over the EtherChannel bundle.
B. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on destination IP addresses.
C. Disable spanning tree on all interfaces that are participating in the EtherChannel bundle.
D. Use link-state tracking to allow for improved load balancing of traffic upon link failure to the server.
E. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on source IP addresses.
Answer: E

6.Interface FastEthernet0/1 is configured as a trunk interface that allows all VLANs. This command is configured globally: monitor session 2 filter vlan 1 – 8, 39, 52
What is the result of the implemented command?
A. All VLAN traffic is sent to the SPAN destination interface.
B. Traffic from VLAN 4 is not sent to the SPAN destination interface.
C. Filtering a trunked SPAN port effectively disables SPAN operations for all VLANs.
D. The trunk’s native VLAN must be changed to something other than VLAN 1.
E. Traffic from VLANs 1 to 8, 39, and 52 is replicated to the SPAN destination port.
Answer: E

7.A network engineer notices inconsistent Cisco Discovery Protocol neighbors according to the diagram that is provided. The engineer notices only a single neighbor that uses Cisco Discovery Protocol, but it has several routing neighbor relationships.
What would cause the output to show only the single neighbor?
A. The routers are connected via a Layer 2 switch.
B. IP routing is disabled on neighboring devices.
C. Cisco Express Forwarding is enabled locally.
D. Cisco Discovery Protocol advertisements are inconsistent between the local and remote devices.
Answer: A

8.After the implementation of several different types of switches from different vendors, a network engineer notices that directly connected devices that use Cisco Discovery Protocol are not visible.
Which vendor-neutral protocol could be used to resolve this issue?
A. Local Area Mobility
B. Link Layer Discovery Protocol
C. NetFlow
D. Directed Response Protocol
Answer: B

9.Several new switches have been added to the existing network as VTP clients. All of the new switches have been configured with the same VTP domain, password, and version.
However, VLANs are not passing from the VTP server (existing network) to the VTP clients.
What must be done to fix this?
A. Remove the VTP domain name from all switches with “null” and then replace it with the new domain name.
B. Configure a different native VLAN on all new switches that are configured as VTP clients.
C. Provision one of the new switches to be the VTP server and duplicate information from the existing network.
D. Ensure that all switch interconnects are configured as trunks to allow VTP information to be transferred.
Answer: D

10.After implementing VTP, the extended VLANs are not being propagated to other VTP switches.
What should be configured for extended VLANs?
A. VTP does not support extended VLANs and should be manually added to all switches.
B. Enable VTP version 3, which supports extended VLAN propagation.
C. VTP authentication is required when using extended VLANs because of their ability to cause network instability.
D. Ensure that all switches run the same Cisco IOS version. Extended VLANs will not propagate to different IOS versions when extended VLANs are in use.
Answer: B

11.After the recent upgrade of the switching infrastructure, the network engineer notices that the port roles that were once “blocking” are now defined as “alternate” and “backup.”
What is the reason for this change?
A. The new switches are using RSTP instead of legacy IEEE 802.1D STP.
B. IEEE 802.1D STP and PortFast have been configured by default on all newly implemented Cisco Catalyst switches.
C. The administrator has defined the switch as the root in the STP domain.
D. The port roles have been adjusted based on the interface bandwidth and timers of the new Cisco Catalyst switches.
Answer: A