300-360問題集、300-360試験の出題範囲、300-360試験資料、300-360受験資料、300-360参考書

Cisco CCNP Wireless資格に受かるための勉強法を紹介します。
受験者はCisco CCNP Wireless資格300-360試験を受ける前にPassexam問題集を使って、きっとパスことができます。
最新のCisco CCNP Wireless資格300-360問題集を使用すると、短時間で試験に十分に準備させることができます。
弊社のCisco CCNP Wireless資格300-360参考書は一年以内に無料でアップデート版を提供し、一回で合格することを保証いたします。
弊社のCisco CCNP Wireless資格300-360問題集を使用すると、顧客とアプリケーションの要件の特定、予測ワイヤレス設計原則の適用、エンタープライズ ワイヤレス ネットワークの設計および最適化に必要なサイト調査の実施に知識についておおまかな理解があれば合格できると思います。
弊社のCisco CCNP Wireless資格300-360受験資料は候補者のニーズを満たすために自分自身の専門の心と経験を使用しています。

CCNP Wireless 認定で重点的に取り上げられるのは、ワイヤレス ネットワーキングの原理と理論です。
また、受験者がネットワーク ビジネス要件の評価とそれに基づく技術仕様策定、およびソリューションの導入を成功させる専門技術と洞察力を兼ね備えた、ワイヤレス分野のプロフェッショナルであることを認定します。

300-360 Designing Cisco Wireless Enterprise Networks(WIDESIGN)は、CCNP Wireless 認定に関する試験であり、試験時間は 90 分、問題数は 60 ? 70 問です。

PassexamのCisco CCNP Wireless資格300-360試験資料を選択し、受験者のために最も適しています。
弊社のCisco CCNP Wireless資格300-360参考書は本番の試験と同じ問題が出題されます。
Cisco CCNP Wireless資格300-360の内容からの出題であり、練習問題と同じ問題もあったので簡単でした。
弊社のCisco CCNP Wireless資格300-360試験資料を勉強する必要があります。

300-360試験の出題範囲には、以下のトピックが含まれます。

1.0 WLAN インストールに関連する顧客要件を取得する  12%
2.0 WLAN 導入に関連する施設のタイプと制約事項を特定する  12%
3.0 WLAN の予測設計  14%
4.0 導入後のサイト調査  14%
5.0 導入後のサイト調査  15%
6.0 ワイヤレス ネットワークのインフラストラクチャを設計する  15%
7.0 リアルタイム アプリケーション用のワイヤレス アーキテクチャを説明し、設計する  18%

最新のCisco CCNP Wireless資格300-360問題集はPDF版及びソフト版を提供します。
PDF版:いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。PCまたはモバイル端末から復習問題や模擬試験を受験できるオンライン学習システムです。通勤中や空いた時間など、いつでもどこでも繰返し学習することができます。
ソフト版:真実のCisco CCNP Wireless資格300-360試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。
300-360問題と回答が試験内容が網羅されているので、独学で合格できます。

1.A Cisco 7925 phone at a client?ˉs location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet capture, sees that the phone receives an IP, and downloads the proper configuration file from TFTP successfully.
What type of messages should the phone be sending at this point?
A. H.245
B. H.323
C. MCGP
D. SCCP
Answer: D

2.After the completion of a site survey with Ekahau Site Survey tool, using the default color palette, it is noted that multiple areas are shown as white on the heat map when viewing 5 GHz signal strength data.
What does this indicate about the signal strength?
A. The area is below the minimum threshold configured on the tool.
B. The area is below the detectable level and indicates no RF signal.
C. The area is below -100 dBm at coverage cell edge.
D. The area is below -67 dBm at coverage cell edge.
Answer: A

3.An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells.
Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?
A. Local or National Building Code
B. IEEE
C. BICSI TDMM
D. Cisco Hardware Installation Guide
Answer: A

4.An engineer is performing a predictive wireless design for a medical treatment environment, which requires data and voice services.
Which of the following is a requirement for the design?
A. overlapping -72 dBm coverage from two access points
B. overlapping -67 dBm coverage from two access points
C. continuous -67 dBm coverage from one access point
D. continuous -72 dBm coverage from one access point
Answer: C

5.A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters.
Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)
A. Use APs with external antennas.
B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.
C. Use APs with built-in antennas.
D. Use a battery pack to power APs.
E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.
F. Use APs with directional antennas.
Answer: C,D,E

6.An engineer is planning for a 24 Mbps data rate for a new installation.
What is the coverage area from the AP if the environment and other factors are not taken into consideration?
A. 225 feet
B. 80 feet
C. 150 feet
D. 100 feet
Answer: B

7.Which two options describe best practices that must be completed after a wireless installation is finished? (Choose two.)
A. Make sure that there are no spaces between the devices on the rack that the Wireless Lan Controller is installed.
B. Consult with the customer to ensure that the IT staff has a complete set of design and installation documents.
C. Make sure the customer is aware that they should consider purchasing a support contract immediately after the installation is complete.
D. Spend time with the customer to show them the controller GUI and inform them how they can reach the Cisco TAC if they have any problems.
E. Test all the customer?ˉs wireless devices and applications to ensure they are working properly.
Answer: B,E

8.What is a common cause for signal attenuation?
A. Cinder block wall
B. Office window
C. Metal door
D. Glass wall
Answer: C

9.The AP has been configured property for a VoWLAN survey The RF environment contains a noise of -87 to -90 dBm.
What is the target value for the cell edge reading?
A. -62 dBm
B. -67 dBm
C. -60 dBm
D. -70 dBm
Answer: B

10.An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300-450 Mbps throughput of new 802.11n APs.
Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network? (Choose three.)
A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio.
B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link.
C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio.
D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP.
E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck.
F. Clean Air helps clear noise for 802.11n channel bonding to work.
Answer: A,C,E

11.An engineer is performing a predictive wireless design for a carpeted office space, which requires voice capability and location services.
Which two requirements are inputs to the design? (Choose two.)
A. overlapping -67 dBm coverage from three access points
B. overlapping -75 dBm coverage from three access points
C. overlapping-72 dBm coverage from two access points
D. continuous -67 dBm coverage from one access pointe. continuous -72 dBm coverage from one access point
Answer: BD

12.You have a customer that is building a new campus of four 3-story buildings that you have just completed the site survey for. The customer is interested in the mount of rack space they will need to allocate in either the building MDF or in the data center for controllers. Each building is going to require 75 APs to support voice and data.
How should the controllers be deployed to provide the least number of controllers, the highest redundancy, and the easiest management?
A. Use the centralized deployment method in the data center with the N + N redundancy method.
B. Use the centralized deployment method in the data center with the N + 1 redundancy method
C. Use the centralized deployment method in the data center with the 1 + 1 redundancy method and clients SO.
D. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + 1 redundancy method.
E. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + N + 1 redundancy method.
F. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + N redundancy method.
Answer: B