400-101問題集、400-101受験資料、400-101勉強資料、400-101受験体験記、400-101筆記試験

CCIE Routing and Switching資格に受かるための勉強法を紹介します。
受験者は400-101試験を受ける前にPassexam問題集を使って、きっとパスことができます。
PassexamのCCIE Routing and Switching資格400-101問題集をしっかりと勉強すれば独学で合格することは可能です。
弊社のCCIE Routing and Switching資格400-101受験資料は候補者のニーズを満たすために自分自身の専門の心と経験を使用しています。
最新のCCIE Routing and Switching資格400-101勉強資料を使用すると、短時間で試験に十分に準備させることができます。

CCIE Routing and Switching資格400-101受験体験記には、下記のとおりです

黒本を一通り勉強し、後はPassexamで演習問題を反復です。
模擬試験で正答率90%ぐらいで平均値が出てきたので 受験を決意し、合格しました。

Cisco CCIE? Routing and Switching 筆記試験では、複雑な企業ネットワーク インフラストラクチャの設定、検証、トラブルシューティングに必要な専門知識、インフラストラクチャ コンポーネントが相互に運用されるしくみを理解するために必要な専門知識、機能要件を特定のデバイス構成に変換するために必要な専門知識を備えていることを認定します。

400-101試験概要:

「CCIE Routing and Switching 筆記試験」試験 (400-101) は、制限時間 120分、出題数 約90 – 110 問、試験言語 英語、試験登録 Pearson VUEのCCIE Routing and Switching認定に関連する試験です。

CCIE Routing and Switching資格400-101筆記試験の出題内容を調整し、3 つのサブドメインと計 5 つのタスクで構成され、概念の理解に焦点があてられます。最新テクノロジーセクションの比重は10%で、残りのコアテクノロジーセクションが90%を占めます。

PassexamはCCIE Routing and Switching資格400-101試験に参加するのは初めてである場合、あなたが成功した挑戦を持っていることを確認することができます。
弊社のCCIE Routing and Switching資格400-101問題集を使用すると、楽にこの夢を実現することができます。
弊社のCCIE Routing and Switching資格400-101テキストで分野について、知識を補うだけで合格可能だと思います。

400-101出題内容の詳細は以下のとおりです:

1.0 ネットワークの原則  10%
2.0 レイヤ 2 テクノロジー  13%
3.0 レイヤ 3 テクノロジー  37%
4.0 VPN テクノロジー  13%
5.0 インフラストラクチャのセキュリティ  5%
6.0 インフラストラクチャ サービス  12%
7.0 最新テクノロジー  10%

最新のCCIE Routing and Switching資格400-101テキストはPDF版及びソフト版を提供します。
PDF版:いつでも、携帯電話、コンピュータ、タブレットPCで勉強してもいいです。PCまたはモバイル端末から復習問題や模擬試験を受験できるオンライン学習システムです。通勤中や空いた時間など、いつでもどこでも繰返し学習することができます。
ソフト版:真実のCCIE Routing and Switching資格400-101試験環境と同じです。受験者のために、試験環境を適応することができます。
弊社のCCIE Routing and Switching資格400-101問題集を使用したら、3日だけ、400-101試験内容を暗記してから、試験に合格することができます。

1.Which three parameters must match to establish OSPF neighbor adjacency? (Choose three.)
A. the process ID
B. the hello interval
C. the subnet mask
D. authentication
E. the router ID
F. the OSPF interface priority
Answer: BCD

2.Which statement is true about LLDP?
A. LLDP provides VTP support.
B. LLDP does not use a multicast address to communicate.
C. LLDP can indicate only the duplex setting of a link, and not the speed capabilities.
D. LLDP does not support native VLAN indication.
Answer: D

3.The OSPF adjacency between two routers cannot be established.What is the root cause of the problem? A. Both routers are designated routers. B. different area ID C. mismatched OSPF network types D. authentication error E. area type mismatch Answer: E

4.Which two statements about AAA authentication are true? (Choose two)
A. RADIUS authentication queries the router’s local username database.
B. TACASCS+ authentication uses an RSA server to authenticate users.
C. Local user names are case-insensitive.
D. Local authentication is maintained on the router. E. KRB5 authentication disables user access when an incorrect password is entered.
Answer: DE

5.What are two of the commands that you can enter to gracefully shut down OSPF and notify neighbors?(Choose two)
A. router(config-if)# ip ospf graceful shutdown
B. router(config-if)# ip ospf shutdown
C. router(config-router)# shutdown
D. router(config-router)# graceful shutdown E. router(config)# ip notify
Answer: BC

6.A packet from network 10.0.1.0/24 destined for network 10.0.2.0/24 arrives at R1 on interface Gi0/0, but the router drops the packet instead of transmitting it out interface Gi0/1.Which feature that is configured on R1 can cause this problem?
A. UDLC
B. split horizon
C. uRPF
D. spanning tree
Answer: C

7.Which three service offer VLAN transparency for WAN Ethernet services? (Choose three)
A. ERMS
B. EPL
C. ERS
D. MPLS
E. EMS
F. EWS
Answer: BEF

8.What are two mechanisms that directed ARP uses to help resolve IP addresses to hardware addresses? (Choose two)
A. It removes address-resolution restrictions, allowing dynamic protocols to advertise rou information for the device loopback address.
B. It uses ICMP redirects to advertise next-hop addresses to foreign hosts.
C. It uses series of ICMP echo messages to relay next-hop addresses.
D. It removes address-resolution restrictions, allowing dynamic protocols to advertise routing information for the next-hop address.
E. It uses a proxy mechanism to allow a device to respond to ARP requests for the addresses of other devices.
Answer: BD

9.Your network is suffering excessive output drops.Which two actions can you take to resolve the problem? (Choose two.)
A. Install a switch with larger buffers.
B. Configure a different queue set.
C. Reconfigure the switch buffers.
D. Configure the server application to use TCP. E. Update the server operating system.
Answer: AB

10.Which two statements about DMVPN with NHRP are true? (Choose two)
A. NHRP shortens the configuration of the hub router.
B. NHRP dynamically provides information about the spoke routers to the hub.
C. NHRP disables multicast
D. The hub router uses NHRP to initiate the GRE tunnel with spokes.
E. The spoke routers act as the NHRP servers.
Answer: AB

11.Which two statements about logging are true? (Choose two)
A. Interface status changes are logged at the Informational level.
B. Reload requests are logged at the Notification level.
C. Interface status changes are logged at the Notification level.
D. Log messages are sent to the console port by default.
E. Log messages are displayed in a Telnet session by default.
F. System restart messages are logged at the Critical level.
Answer: C, D

12.Which option is the origin code when a route is redistributed into BGP?
A. IGP
B. incomplete
C. unknown
D. external
E. EGP
Answer: B

13.Which three statements about AToM are true? (Choose three)
A. It requires Layer 3 routing between the PE and CE router.
B. The PE routers must share the same VC identifier.
C. IP CEF should be disabled on the PE routers.
D. The attachment circuit is configured with the xconnect command.
E. It requires MPLS between the PE routers.
F. It supports interworking for Frame Relay, PPP and Ethernet but not ATM
Answer: B, D , E

14.Which statements are true about trunking?
A. When removing VLAN 1 from a trunk, management traffic such as CDP is no longer passed in that VLAN.
B. Cisco switches that run PVST+ do not transmit BPDUs on nonnative VLANs when using a dot 1 q trunk.
C. DTP is a point-to-point protocol.
D. DTP only supports autonegotiation on 802.1q and does not support autonegotiation for ISL.
Answer: C

15.Which statement is true about conditional advertisements?
A. Conditional advertisements create routes when a predefined condition is met.
B. Conditional advertisements create routes and withhold them until a predefined condition is met.
C. Conditional advertisements do not create routes, they only withhold them until a predefined condition is met.
D. Conditional advertisements create routes when a predefined condition is not met.
E. Conditional advertisements create routes when a predefined condition is met.
Answer: C